Visgilde Kees Sloot

Keizerswaard 12
3078 AM Rotterdam
010-4834097
IMG6955

Nieuwe eigenaren 2019

Eind 2019 verkochten Kees en Chantal Sloot hun mooie winkel in Winkelcentrum Keizerswaard aan Rick Groenenboom en zijn verloofde Robin Vos. Als bedrijfsleider bij Visgilde De Block in Krimpen aan den IJssel leerde Rick alle kneepjes van het vak. Na een kort uitstapje buiten de visbranche, bleek de aantrekkingskracht van de sector toch zo groot dat Rick besloot zijn eigen onderneming te starten. Hij raakte in gesprek met Kees Sloot en nam de winkel over. Met veel dezelfde medewerkers én dezelfde hoge kwaliteitsstandaard zijn Rick en Robin u graag van dienst!

Visspecialist voor 1 dag 2017

Kees Sloot is op 4 oktober met 22 klanten en 3 medewerkers op pad geweest naar Yerseke. De winnende klanten deden mee aan zijn actie en wonnen daarbij een compleet verzorgde dag als visspecialist. De dag begon vanuit Rotterderdam met een busreis richting Yrseke. Daar aangekomen werd de groep verwelkomd met koffie/thee en een Zeeuwse lekkernij. Aansluitend kreeg de groep een rondleiding bij één van de bekendste mosselbedrijven van Zeeland. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met de bedrijvigheid rondom mosselen en oesters. De rondleiding werd afgesloten met een proeverij en een door Kees Sloot verzorgde lunch. 

Helemaal klaar voor de toekomst!

 

“Na twintig jaar vond ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitstraling,” zegt Kees over de verbouwing, waarbij onder andere de toonbank en de tegels volledig vernieuwd zijn. “We kunnen onze topproducten nu nog mooier presenteren. Bij de verbouwing speelde duurzaamheid bovendien een grote rol. Zo hebben we hier nu led-verlichting en een energiezuinige koeling. Kortom, we zijn helemaal klaar voor de toekomst!”

Klantvriendelijk
De winkel mag dan veranderd zijn, de aanpak van Kees en zijn team blijft ongewijzigd. .

Kwaliteit, service, gastvrijheid en klantvriendelijkheid staan daarbij op de eerste plaats. “We gaan op dat gebied inderdaad op dezelfde voet verder. In twintig jaar hebben we  natuurlijk een grote vaste klantenkring opgebouwd. Je leert veel mensen kennen en dat maakt het werken leuk,” kniktKees, die zich samen met zijn vrouw Chantal en het hele team graag inspant voor de klanten

Kibbeling
Tussen de kwaliteitsproducten van Visgilde Kees Sloot bevinden zich natuurlijk ook enkele publiekstrekkers, zoals de kibbeling. Die wordt namelijk nog altijd gemaakt van kabeljauwfilet, iets dat bijna nergens meer wordt gedaan. “Wij wijken daar nooit van af, waardoor  de heerlijke smaak gegarandeerd is. Dat isbest uniek te noemen en daar zijn we dan ook erg trots op,” vertelt Kees. De kibbeling is verkrijgbaar in diverse porties: kids, medium, family en large.

Nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel? Kom dan snel eens kijken en laat u inspireren en adviseren door het team!

Visgilde winkels Kees Sloot en John Vermaas ontvangen goud predicaat

Inwoners van Rotterdam hoeven de stad niet meer uit voor de beste vis en visspecialisten. Eind juni ontvingen zowel Visgilde Kees Sloot als Visgilde John Vermaas het predicaat goud. Deze titel ontvingen zij door deel te nemen aan de wedstrijd ‘Visspecialist van het Jaar’. Een unieke situatie, ook voor Rotterdam, waarbij twee winkels zich tot de top van de Nederlandse visspecialisten mogen rekenen.

Deelname wedstrijd ‘Visspecialist van het Jaar 2013’ erg succesvol gebleken

Op maandag 24 juni is bekend gemaakt dat Visgilde Kees Sloot uit Rotterdam de classificatie goud heeft behaald met de deelname aan de vakwedstrijd ‘Visspecialist van het Jaar 2013’. Tijdens een feestelijke bijeenkomst waar vele vakgenoten en collega’s aanwezig waren, is het eindrapport uitgedeeld.

Visgilde Kees Sloot behaalt classificatie "Goud".

Op 22 augustus werd bekend gemaakt dat Visgilde Kees Sloot uit Rotterdam de classificatie "Goud" heeft behaald bij de wedstrijd 'Visspecialist van het jaar 2011'. Vele vakgenoten en collega's waren op deze feestelijke bijeenkomst aanwezig.

Visgilde Kees Sloot

Keizerswaard 12
3078 AM Rotterdam
010-4834097

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten