Visgilde Kees Sloot

Keizerswaard 12
3078 AM Rotterdam
010-4834097

In de oven

Leg de vis in een ovenvaste schaal en begiet hem met visbouillon, wijn, melk, water, etc. Voeg er dan tuinkruiden, fijngehakte ui, wortels, takjes selderie en/of stukjes citroen bij. De schaal bedekken met folie en ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C zetten.

Neem de vis voorzichtig met een vismes uit de schaal en gebruik het stoofvocht voor een saus. Bereiding in de oven is geschikt voor hele vis, filets of moten.

Hulpmiddel: een ovenvaste schaal
Bereidingstijd: 15-20 minuten voor zowel hele vis, filets als moten (zie ook de tabel met bereidingstijden)

Tip: Visgilde heeft kant-en-klare ovenschotels met verse vis, kruiden en diverse sausen. 20 minuten in de oven of 5 minuten in de magnetron en alle eer komt u toe.

Visgilde Kees Sloot

Keizerswaard 12
3078 AM Rotterdam
010-4834097

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten